Pontós és un poble tranquil dels aspres empordanesos. Està situat a un lloc estratègic de l’Alt Empordà, prop de les platges, a 25 minuts d’Empúries o de Llançà i a mitja hora de Banyoles (Pla de l’Estany) i de la Garrotxa.

És un lloc ideal per relaxar-se, perquè manté la seva habitual calma tot l’any i alhora permet estar connectat amb ciutats més grans en poc temps, com Girona, a 25 minuts, Figueres a 15min (estació de l’AVE), Barcelona a 1h30min o Perpinyà a 1 h.

Està envoltat de camps i boscos en els que endinsar-se per anar a fer passejades i rutes en bicicleta (Pontós és un dels passos del camí de Sant Jaume).
Per als que venen amb família, és el lloc perfecte perquè els nens corrin i juguin pels carrers del poble o pels camins que l’envolten.

Pontós és en definitiva un lloc ideal per a descansar i alhora per, des d’aquí, conéixer l’Empordà en profunditat. A prop d’aquí trobareu indrets tan meravellosos com: els Aiguamolls d’Empordà, La muga, el Cap de Creus, L’Albera i el Pantà de Boadella entre molts d’altres.


Per a més informació podeu consultar http://www.empordaturisme.com/Atractius.htm